8 tipů na vánoční dárky

   Vánoční přípravy už jsou v plném proudu a každoroční vymýšlení dárků se stává čím dál složitější. Nejen, že je těžké vymyslet dárky pro ostatní, ale postupně ztrácím inspiraci, co bych si přála já. A to už je opravdu vážná krize. Co jsem tedy letos objevila za drobnosti, které by mohly potěšit i vás? O co si letos napsat Ježíškovi?

   Ale buďme k sobě upřímné, všechny ty vánoční přípravy nám zabírají tolik času a energie, že jsme rády, že se nám daří nakoupit dárky pro ostatní a na sebe už tolik nemyslíme. Během roku nás možná napadá, co bychom si přály, ale jakmile se blíží čas Vánoc a všichni se nás ptají, co chceme za dárky, tak jsou najednou všechny ty tipy pryč. Asi někde na výletě a vrátí se zase až v lednu, kdy si budeme říkat, proč jsme si neřekly o ten nový parfém nebo ty úžasné lodičky, které si jinak samy nepořídíme. 
   Do Štedrého večera už nezbývá moc času, množství lidí v obchodech je dost odrazující, abych vymýšlela nápady na dárky přímo v prodejnách. Je lepší si dárky vymyslet dopředu v pohodlí domova a buď je objednat online a nebo se pro ně stavit v obchodě, aniž bych tam trávila zbytečný čas. Nemusím tak bezcílně bloumat a rozhlížet se, jestli mi padne něco do oka. Čím méně času strávím v té tlačenici, tím lépe. Během brouzdání na internetu jsem sestavila seznam několika nápadů na hezké dárky, které by se vám mohly líbit nejen pro sebe, ale i pro jakoukoli jinou důležitou ženu vašeho života. 
   Každá máme pochopitelně jiný vkus, ale třeba vám tento seznam pomůže aspoň rámcově vymyslet nějaký ten tip na váš dárek, který máte co nejvyšší čas povědět ostatním bližním, aby vám jej pořídili raději než ponožky a mixér.

   PS: Každý název dárku je aktivní link, který vás rovnou ke zboží navede. Nemáte zač!

1. Knížka Becoming od Cindy Crawford



3. Tenisky Michael Kors



4. Ovesná banánová kaše Mixit






6. Růžová koupelová sůl Manufaktura




7. Ledvinka Miss Selfridge



Komentáře

  1. Krásné tipy, zvlášť ta svíka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! V Zara Home mají velký výběr svíček a teď mají slevy, tak pokud máš možnost, tak se tam určitě porozhlédni! Já si tam pořídila krásnou vánoční svíčku na příští rok za polovinu ceny. :)

      Vymazat

Okomentovat